Tisk

10. ročník PHL

letošní ročník

Dne 19.5.2020 se konala mimořádná schůze rady PHL. K řešení bylo, jak naložit s letošním ročníkem PHL vzhledem k situaci COVID-19.

OSH ČMS povolila soutěže od 12.5., tudíž původní rozhodnutí, že nebudou žádné akce do 30.6. padá. Oslovili jsme pořadatele původně zrušených závodů (Štětí a Hrobce). Štětí letos svůj závod pořádat nebudou. Hrobce by svůj závod pořádali, ale vzhledem k nařízení vlády jejich závod musí být v max. účasti 300 osob – rozvolnění na 500 osob se koná podle plánu až v pondělí 29.6. Hrobce tudíž zvažují, zda pořádat dětskou soutěž, která se má konat v neděli 28.6. Soutěž pro dospělé 27.6. se konat bude.

Další soutěže by se měli konat podle plánu, avšak s ohledem na nařízení vlády a ministerstva zdravotnictví. Proto jsme pojali opatření, abychom se nepotkávali v tolika lidech v jeden čas. Opatření se týká soutěží, které měli být pořádané i s dětmi. Jednáme s pořadateli dětských soutěží, že děti by měli soutěž buď až po soutěži dospělých ale pouze s jedním pokusem, nebo zda je možnost mít dětský závod den po dospělé soutěži tak jak by to mělo být letos v Hrobcích.

Informace pro pořadatele:

  • Pořadatel je povinen zajistit desinfekci (wc, stánek s občerstvením)
  • Pořadatel je povinen zajistit areál tak, aby všechna soutěžní družstva nebyla v blízkém kontaktu. Tzn. ohraničit místa na stany s rozestupem 2m od dalšího družstva.

Informace pro soutěžní družstva:

  • Prosíme všechna družstva, aby dodržovali nařízení vlády, ministerstva zdravotnictví a OSH ČMS
  • Rušíme nástupy družstev – zahajovací i konečný, vždy přijde jen jeden zástupce (vedoucí) na poradu velitelů

Dále Vás všechny prosíme, vyplňte náš dotazník, který se týká startu letošního ročníku.

https://www.survio.com/…1L4P4I9Q4X4D Vaše rada PHL

Vystavil: Michaela Dvořáková, SDH Dřemčice v sobotu 23. května 2020 ve 21.22:37, přečteno: 485×

Komentáře k článku

V diskuzi není zatím žádné téma.

Podřipská hasičská liga v požárním útoku

Podřipská hasičská liga © 2024 ~ Vytvořil milanpala.cz ~ Redakční systém FSL CMS